• smartcalling-newbusiness
  • onderscheidend
  • visie-smartcalling
  • afbeelding3

knop-smartcalling1

knop-intrasales2

knop-intratrade2

Spontaan gesprek scoort beter. Wat kiest u?

Naamloos1Een vaak gehoorde klacht: "Telemarketing, telesales, telefonische verkoop staan vaak gelijk aan telefoonterreur". En terecht! Een telefonische inzet naar (mogelijke) B2B klanten vraagt om een professionele benadering en is een specialisme.

Maatwerk

Wilt u succes bereiken door uw acquisitie een afspiegeling te laten zijn van uw onderneming? SmartCalling biedt een uitgebalanceerd maatwerk aan voor uw specifieke wensen in de industrie- en bouwsector. Nationaal en Internationaal. Uw wensen en ideeën zetten wij in samenspraak om in een spontane, succesvolle, warme acquisitie. Wat kiest u?

Belscript als richtlijn, niet als methode

Een spontaan gesprek scoort beter dan een voorgekauwd script van een callcenter. Voor een telefonische acquisitie is het belangrijk dat er een getrainde 'verkoper' aan de telefoon zit die bekend is 'met de hoed en de rand' van uw aanbod. SmartCalling voegt hier haar specialisme toe: een goede voorbereiding mét deskundigheid en gepaste spontaniteit.

Pilot voor de juiste aanpak

Ieder bedrijf is uniek. Standaardscripts voor telemarketing en telefonische verkoop passen daar niet bij. SmartCalling springt in op deze behoefte met de 'SmartAcquisitie' aanpak. Na een oriënterende pilot adviseren wij u over een onderscheidend acquisitietraject: Van idee tot en met de uitvoering en evaluatie.

SmartCalling methode

SmartCalling is gespecialiseerd in de Industriële en Bouwkundige B2B markt en biedt u de juiste combinatie van informatie en adviezen voor marketing- en salesbeslissingen in de Industrie en/of toelevering in de bouw.

Wat kiest u?

keuze-smartcalling

Belscript-smartcalling

 

logo-smartcalling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie?

Veel antwoorden op uw vragen beantwoorden wij liever persoonlijk. Wij kunnen u bellen voor een afspraak.

Klik dan hier  info

Belt u liever zelf? Dat kan natuurlijk ook:

T:  0182 600 563
M: 06 400 311 77

 twitterlinkedin

Edit