• smartcalling-newbusiness
  • onderscheidend
  • visie-smartcalling
  • afbeelding3

knop-smartcalling1

knop-intrasales2

knop-intratrade2

Spontaan gesprek scoort beter. Wat kiest u?

Naamloos1Een vaak gehoorde klacht: "Telemarketing, telesales, telefonische verkoop staan vaak gelijk aan telefoonterreur". En terecht! Een telefonische inzet naar (mogelijke) B2B klanten vraagt om een professionele benadering en is een specialisme.

Maatwerk

Wilt u succes bereiken door uw acquisitie een afspiegeling te laten zijn van uw onderneming? SmartCalling biedt een uitgebalanceerd maatwerk aan voor uw specifieke wensen in de industrie- en bouwsector. Nationaal en Internationaal. Uw wensen en ideeën zetten wij in samenspraak om in een spontane, succesvolle, warme acquisitie. Wat kiest u?

Regeren is vooruitzien; vooruitzien is slimme acquisitie.

Economische tegenwind leert de echte ondernemer scherper zien waar de kansen voor de organisatie liggen. Weet u waar voor uw de kansen liggen en hoe u uw bedrijf orde op de sales wilt stellen?

Wapen uw bedrijf tegen slechte tijden:

Zorg voor Omzet vergroting

Heeft u een bedrijf en voelt u de pijn van een economisch zwaar weer? Dan draait het om twee belangrijke zaken: omzetverhoging en kostenverlaging. Wat zijn uw mogelijkheden om uw omzet te verhogen in moeilijke economische tijden?

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie?

Veel antwoorden op uw vragen beantwoorden wij liever persoonlijk. Wij kunnen u bellen voor een afspraak.

Klik dan hier  info

Belt u liever zelf? Dat kan natuurlijk ook:

T:  0182 600 563
M: 06 400 311 77

 twitterlinkedin

Edit